_________________ چشم ها را بايد شست
جور ديگر بايد ديد
نويسنده
پيغام
hamedjojo کاربر 4 فاز وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 372 امتياز: 4299 تشکر کرده: 5 تشکر شده 25 بار در 24 پست
sadegishon va zod bavar bodaneshon
ro kheyli dos daram
_________________ .::dar oje godrat mard bash::.
نويسنده
پيغام
suzan کاربر 4 فاز وضعيت: آفلاين 7 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 310 امتياز: 4363 تشکر کرده: 15 تشکر شده 7 بار در 7 پست
kamy009800 مي نويسد:
HICH KODOOM CHON HICH DOKHTARI HICH KHOSOOSIATE DOOST DASHTANI NADARE HAMASHOON EYNE HAM NAMAK NASHNAS BI MARAM TA POOL DARI BAHATAN DARKET NEMIKONAN ENTEZAR DARAN BEJOZ KHODESHOON BE YE SOOSKE MADE HAM NEGAH NAKONI CHE BERESE BE YE DOKHTARE DIGE AGE KASI GHEYRE INO BEHEM SABET KONE NAZARE MANO NESBAT BE ZAIIFE JAMAAT AVAZ KARDE
من اینو قبول دارم تو جامعه ی ما ضعیفه بودن جا افتاده ولی همیشه یه اقلیتی هم وجود دارن که تو با این حرفات بهشون توهین میکنی تقصیر بقیه چیه که دخترای اطراف تو اینجوری بودن من خودم به شخصه دخترای زیادی میشناسم که انقدر در حق عشقشون فداکاری میکنن و بهش حق میدن که حد نداره ولی اینم گفته باشم مردای جامع ی ما هم به ضعیفه بودن زنها عادت کردن به گیر دادناشون به ناز کردناشون چون وقتی یه دختری هم ضعیفه نیست و براشون ارزش قائل میشه خودشون سوء استفاده میکنن و قدر نمیدونن
نويسنده
پيغام
FAQ کاربر فاز فازمیده وضعيت: آفلاين 1 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4424 امتياز: 27622 تشکر کرده: 2 تشکر شده 30 بار در 29 پست
محل سكونت: esf
nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kardanesh ro niz
_________________ ***mahboobe FazMide***
MOST OF YOU HAVE GONE AWAY<<<>>>